Ascensorexpert.com asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, fiind una dintre preocupările noastre principale pentru ca utilizatorii să aibă o experiență cât mai plăcută și sigură.

Prin acest document vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet ascensorexpert.com.

Conform Regulamentului 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (”Regulamentul general privind protecția datelor” sau ”GDPR” ) și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare, Ascensorexpert.com are obligația de a prelucra date cu caracter personal, în conformitate cu principiile de prelucrare și numai pentru scopurile specificate mai jos precum și în condiții de securitate tehnică.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem

AscensorExpert este o denumire comercială utilizată de Ascensor Expert Service SRL , persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, strada Vicina , numărul 1, număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3266/2015, cod unic de înregistrare fiscală 34243870 (numita în continuare și Societatea), prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 ( ”Regulamentul general privind protecția datelor” sau ”GDPR” )și a celorlalte prevederi legale aplicabile în materia prelucrării datelor cu caracter personal.
Pentru informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă încurajăm să contactați responsabilul AscensorExpert cu protecția datelor personale la adresa de e-mail ascensorexpertservice1@yahoo.com cu subiectul : info GDPR.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

În general, utilizatorul are control complet asupra tipului de informații pe care îl oferă în cadrul site-ului.

Ascensor Expert Service SRL prelucreaza datele cu caracter personal pe care dumneavoastra le furnizati in mod direct, precum si date care sunt generate pe baza acestora. Putem colecta date cu caracter personal privitoare la dumneavoastra in momentul in care utilizati site-ul nostru precum si in derularea relatiilor contractuale incheiate si prestarii serviciilor de catre Ascensor Expert Service SRL in care sunteti implicat. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor si/sau indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre Ascensor Expert Service SRL.

Datele din formularele de contact

Când vizitatorii completează formularele de contact pe site, colectăm datele arătate în aceste formulare, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Media

Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Putem să colectăm și să prelucrăm anumite informații cu privire la comportamentul dumneavoastră în timpul utilizării site-ului nostru cu scopul de a vă personaliza experiența în timpul utilizării AscensorExpert.com. Folosim serviciul Google Analytics pentru a putea înregistra și vizualiza datele obținute sub forma de analitice.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizaţi atunci când utilizaţi Site-ul, va inregistrati pe pagina noastra, contractati un serviciu, vă înscrieţi în campaniile noastre (si/sau campaniile organizate impreuna cu partenerii nostri), doriţi să primiţi comunicări comerciale sau să participaţi la sondajele şi chestionarele noastre, sau ne contactati prin orice mijloace de comunicare In cazul in care contactat compania noastra Ascensor Expert Service SRL prin intermediul forularului de contact prezent pe site-ul https://www.ascensorexpert.com/, datele communicate de dvs.( nume, prenume, adresa, telefon,email si orice alte date personale comunicate) vor fii stocate si prelucrate doar dupa trimiterea formularului de contact. De asemenea, utilizam module cookie si tehnologii similare pentru a va recunoaste pe dvs. si dispozitivele dvs. Modul in care utilizam aceste tehnologii sunt descrise in Politica privind Cookies.

AscensorExpert va utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:


Pentru prestarea serviciilor AscensorExpert în beneficiul dumneavoastră

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între AscensorExpert și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Avem interesul sa oferim servicii adecvate prin intermediul Site-ului tuturor persoanelor care il acceseaza. Prin urmare, prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relatiilor cu Utilizatorii Site-ului, spre exemplu atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Site-ului, intrebari cu privire la serviciile Societatii oferite prin Site etc.

Atunci când solicitati furnizarea unor servicii putem prelucra anumite date personale necesare pentru aceste scopuri (e.g. nume şi prenume, adresa de livrare / furnizare, date de tranzacţionare, etc.)

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal.
De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Îmbunătățirea serviciilor noastre

Efectuarea de raporturi, analize, astfel asigurând buna funcționare și dezvoltarea continuă a serviciilor oferite.
Dorim să oferim în permanență cea mai bună experiență clienților noștri. Iar pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul utilizatorilor, ceea ce constituie în demersul de îmbunătățire a site-ului , o resursă deosebit de valoroasă.
Totuși, în această activitate, echipa AscensorExpert are întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Marketing

Cu acordul dumneavoastră, dorim să vă comunicăm informații cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează.
Ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:
• Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi;
• Contactarea AscensorExpert folosind detaliile de contact descrise mai sus.

Apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
• Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei AscensorExpert față de atacuri cibernetice:
• Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
• Măsuri de gestionare a unor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, membrii echipei pot vedea informații precum:
• Informațiile furnizate prin intermediul formularelor de contact disponibile în site.
• Informațiile furnizate prin intermediul formularelor de review.

Cu cine partajăm datele tale

AscensorExpert poate să transmită datele cu caracter personal către parteneri, terțe, autorități locale/centrale sau alte entități, cu scopul prelucrării acestora. Totodată, ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia .

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.
If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.
If you’re logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.
YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.
Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.
For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.
If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.
Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Informațiile furnizate prin intermediul formularelor de contact sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată.

Unde îți trimitem datele

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.
Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Cum îți protejăm datele

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți?

AscensorExpert asigură respectarea drepturilor în condițiile prevăzute de legislație privind materia prelucrării datelor cu caracter personal.
În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare- privind prelucrarea datelor desfășurată de AscensorExpert
  2. Dreptul de acces la date- utilizatorii sunt informați cu privire la datele prelucrate și pot oricând să ceară o copie a acestora
  3. Dreptul la rectificare- utilizatorii au dreptul de a solicita corectarea datelor cu caracter personal sau completarea datelor incomplete furnizate către AscensorExpert. Pentru realizarea acestui drept, utilizatorii trebuie să contacteze echipa AscensorExpert.
    AscensorExpert va respecta dreptul de rectificare al utilizatorilor, mai puțin în cazurile în care este imposibilă realizarea cererii din diferite motive justificate.
  4. Dreptul la ștergerea datelor– utilizatorul are dreptul de a solicita ștergerea datelor în următoarele cazuri:
    • datele nu servesc scopurilor precizate
    • atunci când utilizatorul nu dorește și deține motive întemeiate ( personale sau juridice)
    • atunci când datele cu caracter personal sunt prelucrate ilegal;
    • existența respectării unei obligații legale
    • datele cu caracter personal au fost obținute pentru oferirea de servicii ale societății informaționale
    AscensorExpert poate, ca urmare a ștergerii datelor cu caracter personal la solicitarea utilizatorului, să le facă anonime, astfel nemaiavând caracter personal cu scopul continuării prelucrării în scopuri statistice.
  5. Dreptul la restricționarea prelucrării– utilizatorul are dreptul de a restricționa prelucrarea datelor în următoarele cazuri:
    • contestarea exactității datelor a căror corectitudine poate fi verificată în respectiva perioadă
    • ilegalitatea prelucrării, iar persoana vizată refuză ștergerea datelor
    • datele cu caracter personal nu mai servesc scopurilor noastre de prelucrare, iar utilizatorul cere constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanță;
    • opunerea prelucrării de către utilizator pentru anumite intervale de timp, în care urmează a se verifica dacă drepturile legitime ale utilizatorului prevalează asupra drepturilor persoanei vizate
  6. Dreptul la portabilitatea datelor– utilizatorii au dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate către AscensorExpert, urmând să le primească într-un format structurat. Utilizatorii au dreptul de a transmite datele primite unui operator în condițiile prevăzute de lege.
  7. Dreptul la opoziție– utilizatorul are dreptul la opoziția prelucrării datelor cu caracter personal, în urma prezentării unor motive întemeiate și legitime.
  8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate– utilizatorii au dreptul de a solicita retragerea, anularea sau reevaluarea în privința deciziilor care au efecte juridice bazate pe activități de prelucrare prin mijloace automate.
  9. Dreptul de a vă adresa Justiției (Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente)– în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: ascensorexpertservice1@yahoo.com.